Lyssna på sidan Lyssna

Om webbplatsen

Domänen www.stromsund.se administreras av Strömsunds kommun. Webbplatsen är skapad i webbpubliceringsverktyget Sitevision. Vi arbetar för att webbplatsens innehåll ska vara tillgängligt och användbart för så många som möjligt.

Hitta rätt

På www.stromsund.se finns flera sätt att söka information. Antingen via sökrutan som finns längst upp på alla sidor. Där kan du göra en fritextsökning bland alla sidor och filer på webbplatsen. Längst ner i sidfoten hittar du en webbkarta där hela strukturen för webben visas.

Pdf och Acrobat Reader

På våra sidor finns dokument i formatet pdf. För att kunna läsa dem på skärmen krävs att du har Acrobat Reader installerat på din dator. Acrobat Reader är ett gratisprogram och kan laddas ner från Adobes webbplats.

Information om pdf, blanketter och blankettifyllnad Öppnas i nytt fönster.

Lyssna på webbplatsen

Vi använder lyssnafunktionen ReadSpeaker Webreader på webbplatsen, en funktion som gör att texten på sidorna kan läsas upp för dig. Det kan hjälpa dig som har svårt att läsa text. Som användare behöver du inte ladda ner någonting. Du bara trycker på lyssna-knappen längst upp på sidan så startar uppläsningen automatiskt.

Information om lyssnafunktionen

Så hanterar vi dina personuppgifter

Den 25 maj 2018 gäller den EU-gemensamma dataskyddsförordningen, GDPR och den ersatte den tidigare personuppgiftslagen. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den data vi sparar hos oss.

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter enligt GDPR

Kontakt

Längst ner på varje sida hittar du kontaktuppgifter till den person eller verksamhet som kan svara på frågor om ämnet.

Du kan alltid komma tillbaka till startsidan genom att klicka på Strömsund kommuns logotyp i sidhuvudet.

Webbredaktion

  • Ansvarig utgivare är kommundirektör Anneli Svensson.
  • Informationsansvarig är förvaltningarna själva och har du synpunkter eller frågor om sidans innehåll kan du kontakta den person som står som innehållsansvarig längst ner på sidan.
  • Webbansvarig är kommunikatör/webbsamordare Gerd Sjöberg.
  • Driftansvariga för servern är IT-enheten inom teknik- och serviceförvaltningen.

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: