Lyssna på sidan Lyssna

Publicerad:

Föreläsning, företagarmässa och Guldälggala under vecka med fokus på näringsliv 2023

Fredagen den 29 september arrangeras årets Guldälggala med middag, prisutdelningar och underhållning på Folkets hus i Strömsund. Galan markerar slutet på en vecka med fokus på näringsliv. Det blir både föreläsning för gymnasieskolans elever samt en företagarmässa även öppen för allmänheten.

Föreläsning Tomas Berntsson – 25 september

TOBE Outerwears grundare Tomas Berntsson håller en föreläsning för Hjalmar Strömerskolans elever klockan 10.30–11.30 på Folkets hus, Strömsund. Han kommer bland annat prata om hur förutsättningarna för företagandet hänger ihop med att vi hjälps åt att göra platsen vi bor på så attraktiv som möjligt.

Företagarmässa – 26 september

Allmänhet och gymnasieelever är välkomna till företagarmässan på Folkets hus i Strömsund klockan 10.30–13.30.

– Det är värdefullt att gymnasieeleverna, men även allmänheten, får möta några av de lokala företag och arbetsgivare som finns i kommunen. Förhoppningsvis knyts kontakter inför framtiden, säger Cathrine Sjögren, tillförordnad näringslivschef.

Guldälggala – 29 september

Guldälggalan hålls fredagen den 29 september klockan 18.00 på Folkets hus i Strömsund. Totalt delas åtta priser ut, varav två är nya för året: Årets gröna guld och Årets unga företagare. De nominerade till Årets serviceföretag, Årets serviceperson, Årets butik och Årets eldsjäl har allmänheten röstat fram och vinnarna avslöjas under kvällen.


– Näringslivet är mycket viktigt för utvecklingen av vår kommun och vi har många företag och personer som är duktiga på service och entreprenörskap. Det känns fint att kunna uppmärksamma dem under galan, säger Kerstin Engkvist, (C), ordförande i kommunstyrelsens näringslivsutskott.

Robin Bryntesson konferencier

Konferencier under galan är sportprofilen Robin Bryntesson från Rossön. För underhållningen står förra årets succéband Treokomp Allstars.


Mer information
Cathrine Sjögren, tillförordnad näringslivschef, 0670-169 72

Kerstin Engkvist, ordförande i näringslivsutskottet, 070-316 88 86

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: